Блог

Головна » 2012 » Лютий » 14 » Спецоперація піарників Ларіна
13:26
Спецоперація піарників Ларіна

Автор: sergio62

03.02.2012

Чесно, мені жаль С.Ларіна, якщо його підлеглі цим займаються. Виявляється, для президента вони готували картинку ( за часів царя це явище мало назву – потьомкінскіє дєрєвні), а не хотіли показати справжній стан справ у регіоні. Хто ж отримає медаль за успішну спецоперацію: Талашкевич, Шустер, Пожидаєв чи очільники ДАІ й МНС?
Виявляється, якби не потреба пошити в дурні опозицію, то площа Кірова так і лежала б покрита первозданним снігом ( для чого її чистити для кіровоградців?). Ось де виявилася позитивна роль опозиції: хоч у такий спосіб, через переляк влади, змусили її хоч трохи прибрати сніг з площі. Якби не мітинг- пікет, ніхто б площу Кірова не чистив, адже вони, куратори спецоперації, самі визнають, що знали наперед: президент у центрі міста не буде, але так мужньо кидали лопатами…
Дуже хитромудрі піарники аж захлинаються від щастя, мовляв, « спецоперація влади пройшла успішно» і «опозиційні лідери заковтнули наживку». Хочеться запитати: звідки ця дитяча наївність і теляча радість ?
По-перше, опозиція подала заявку на мітинг-пікет напередодні і організатори візиту президента наперед знали де, хто і скільки орієнтовно людей прийде на акцію. Якби навіть Янукович і був у приміщенні ОДА, ніхто і не плекав надію, що він вийшов би до пікетувальників. Знамо, не царське це діло…
Але так відверто писати про примітивні придворні інтриги – тільки псувати імідж Ларіну. Президент і його свита, якщо справді схоче, знайде масу матеріалів про пікет на площі Кірова з Інтернету. І тільки піарники голови ОДА думають, що вбили дракона (опозицію!), заплутавши її ( опозицію) у трьох недолугих соснах… вибачте, спробах дезинформації, які так догідливо розповсюджували Інтернет-ресурси, які одержують ексклюзивну інформацію із владних кабінетів ( і часто цим хизуються).
А тепер до першоджерел.
Це – уривок звіту про візит Януковича на сайті «весь Кіровоград»:
«Цікава історія трапилась з мітингом-протестом, який організував місцевий Комітет опору диктатурі. Опозиціонери надзвичайно хотіли зіпсувати картинку, яку готувала влада для президента. А влада, в свою чергу, робила все, щоб цього не відбулося і, фактично, пошила в дурні організаторів пікету. Напередодні візиту в інформаційний простір регіону було запущено повідомлення, що президент проведе нараду з міністрами і губернаторами в приміщенні Кіровоградської облдержадміністрації. На підтвердження цього на головній площі міста імені Кірова з’явились кілька десятків МНСників, що активно відчищали площу від снігу.
Потім з’явилась інформація, що в самій ОДА в авральному порядку фарбують стіни, а ввечері ДАІ розповсюдило повідомлення, що, в зв’язку з проведенням спеціальних заходів (зрозуміло, що мався на увазі проїзд кортежу президента) рух центром міста буде обмежено. Опозиційні лідери заковтнули наживку і оголосили, що о 12 годині відбудеться мітинг на площі Кірова. Хоча, насправді, президент проводив нараду в приміщенні НВП «Радій». Невелика спецоперація влади пройшла успішно, хоч опозиціонери поспішили заявити, що вони просто зібрались на пікет і президент їм був не дуже потрібен…
А це відгуки частини тверезо мислячої публіки:

прохожий
Ну и в чем минус оппозиции? В том, что не смогли в лицо Яныку ткнуть лозунг «Влада – геть»? Так ему в Давосе натыкали. Или в том, что Ларин получился белый и пушистый… Очередная показуха. При этом визите я слышал не то что голів РДА не пригласили, даже начальники управлений сидели по местам как мышки. Да оно и понятно. Зачем? Что им говорить? А так, картинка, перерезание ленточек. Обещание распространить опыт (???) на всю страну. 

DEEMA
Президент прилетел на своём вертолёте, в свой аэропорт… проехал по объездной… в гости к Ларину.А мы ,кировоградцы, как-то и не заметили. И такая хорошая жизнь у нас в Кировограде и всё есть и нет никаких проблем!

Deema
А зачем вопросы президенту задавать? У него своих хлопот полно… зачем ему наши проблемы и заботы. Прочитав статью, я понял, что живу в самом продвинутом городе Украины, и аэропорт у нас международный,и авиакомпания «Урга» образец для подражания и центр перинатальный есть. Интересно, он выучил название? А вы, господа, жалуетесь…

Напишіть ваш комментар
ДЕМОКРАТИЯ – это когда можно послать власть куда надо, и не бояться. ДИКТАТУРА – это когда можно послать власть и бояться. Нынешняя УКРАИНА ДЛЯ ЛЮДЕЙ – это когда можно никого никуда не посылать и всё равно бояться. Но именно такую страну тут поддерживают известные тролли за немного денег и о такой мочат, пописывая или верноподданическую или несущественную фигню остальные. А большинство только читает. Но боятся все… Всё, ребята, приехали… Хуже уже не будет – хуже только смерть… 

OLGA
молодцы люди, очень смело , что вышли и не побоялись. А что, нужно было бегать за презом? Жаль, что журналисты пишут заангажированно, ребята, не бойтесь, вырабатывайте иммунитет и вы будете интереснее людям.

umumba
что- то вы нынче резко, как то, на людей ,что имеют собственное мнение и не согласны с властью, напирать стали. И дураками они у вас уже числятся, а власть уже молодцы: и площадь почистили от снега, и пикетчиков обманули. 

snaiper
Приезжай почаще,глядишь и дороги мало-мальски до ума довели бы.
Надо было пикетчикам плакат нарисовать не»Банду-геть»,но сердечко на синем фоне и надпись:какие дороги-такая встреча.Глядишь и результат мог быть.)))

Переглядів: 423 | Додав: sergio62 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 8
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0